Persoonlijk

Als om mijn verkorte cv wordt gevraagd, geef ik doorgaans onderstaande tekst.

cv-kort

Maar er is natuurlijk meer te zeggen. Sinds april 2015 zet ik mijn werk als zzp-er voort.
Met veel plezier overigens en tot nog toe met veel leuke resultaten. Met DNV GL en met DGMR zijn ‘associate’ raamwerk afspraken gemaakt zodat het gemakkelijker is (onafhankelijk) voor hen werk te doen. Andere klanten weten mij ook te vinden, zoals Ministerie I&M, RIVM, WUR, TCKI, en diverse adviesbureaus. Met Hugo van Belois (ook zzp-er) heb ik een eigen kantoorruimte  in de binnenstad van Arnhem, zodat we elkaar feedback kunnen geven en waar dat handig is, gezamenlijk kunnen optrekken.

Als zzp-er heb je veel vrijheid om je tijd in te delen; naast werk blijft tijd over voor kinderen en kleinkinderen en activiteiten, die vaak worden aangeduid als kerkelijk. Dat is tegenwoordig ietwat weinig zeggend. Als mensen mij  vragen van welke kerk ik lid ben, is het goede antwoord: de kerk van Jezus; ik ben een groot bewonderaar van Hem en wijd mij graag toe aan wat Hij als waarheid heeft geponeerd. Wat Hij leert en zegt over mens en leven, komt uitstekend overeen met de werkelijkheid.

Voorts doe ik graag een rondje hardlopen, en voor stevig wandelen in Ardennen en Alpen maak ik graag een paar daagjes vrij. Ik heb pas een T-shirt gekocht met als tekst: “Life ‘s too short to sweat the small stuff’. Dat is me uit het hart gegrepen!